Vr. 19/04
Op 19 april organiseren we een “winkelreis” naar Zwolle. Om 09.00u vertrekt de bus vanaf het Europaplein waarna u rond 10.45u in Zwolle aankomt. Daar heeft u tot 15.15u de gelegenheid te winkelen of een van de musea te bezoeken; kortom van de fraaie stad Zwolle te genieten. Om 17.00u bent u weer in Gennep. Deze reis staat open voor leden van Senioren Gennep; een deel van de stoelen is gereserveerd voor de leden van de seniorenverenigingen uit Heijen, Ottersum, Ven-Zelderheide en Milsbeek. Er zijn 60 plaatsen beschikbaar. Om digitaal in te schrijven klik hier 

(Inschrijven Kan tot 10 april of tot het moment waarop de reis is volgetekend)

De boekhandel van der Velden in de Broerenkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *