Net zoals vorig jaar wil ik iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer: iedereen is welkom, maar in het bijzonder de leden van de KBO!

 

Het mooie stadje Kevelaer straalt aan de ene kant ‘gebed’ uit: de genadekapel, de vele kerken, een kaarsje opsteken, vrome artikeltjes zijn er genoeg te vinden. Maar Kevelaer straalt ook ‘gezelligheid’ uit! Denk aan een goede ijszaak en natuurlijk de vele terrasjes. Gebed en gezelligheid zijn heel goed met elkaar te verenigen! Belangrijk is dat we een dag ‘samen’ mogen zijn.

 

Op woensdag 14 augustus vieren we om 15.00 uur de H. Mis in de Beichtkapelle! Iedereen kan daar op eigen gelegenheid naar toe gaan, of onderling met elkaar afspreken om samen er naar toe te gaan met auto, fiets… het zou mooi zijn als we met een grote groep samen kunnen vieren!

 

Ik zie jullie graag in Kevelaer!

 

 

Pastoor Rick Blom