Bolero

Di 09/7   14.45u,
Drama

Drama

Parijs in de roaring twenties. We volgen Maurice Ravel, die op dat moment als de belangrijkste (nog levende) componist van het land wordt gezien. Hij werkt aan een compositie voor Ida Rubinstein, een extravagante Russische choreografe. Iets zinderends moet het worden, erotisch en gewaagd. Maar terwijl de stad bruist, blijft het bij Ravel stil. Hij verliest zich in zelfkritiek, en in herinneringen aan eerdere mislukkingen. Overal om zich heen hoort hij inspiratie, maar hij krijgt niets op papier. Hoe dichter de deadline nadert, hoe groter zijn writer’s block wordt. Tot daar ineens een ritme is, en een opzwepende, sensuele melodie die de basis vormen voor wat zijn wereldberoemde meesterwerk is geworden: de Boléro.

Op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief. Er kunnen tussentijds prijswijzigingen plaatsvinden, zie hiervoor de website. Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.CineTwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

Het is verplicht vooraf te reserveren via tel.nr. 024 – 6221346 of online via de website van CineTwins: www.cinetwins.nl