Movie Teller

Di 20/8   14.45u,
Drama

Drama
Zondag is de favoriete dag van María Margarita, dan gaat ze namelijk met haar ouders en broers naar de bioscoop. Wanneer haar familie na een tegenslag geen geld meer heeft voor het wekelijkse uitje, blijkt María een bijzonder talent te hebben; ze kan films tot in detail fantastisch navertellen. Haar gave neemt een steeds groter publiek mee naar de wondere wereld van film, maar ondertussen staat het Chileense mijnstadje waar María woont op het punt voor altijd te veranderen.

Op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief. Er kunnen tussentijds prijswijzigingen plaatsvinden, zie hiervoor de website. Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.CineTwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

Het is verplicht vooraf te reserveren via tel.nr. 024 – 6221346 of online via de website van CineTwins: www.cinetwins.nl