Update:
Sinds begin april kunt u bij de digitale aanvraag ook voor “senioren Gennep”  kiezen!

RijbewijskeuringsArts.nl is per april 2019 aangesloten bij ZorgDomein, en werkt 100% digitaal op al hun keuringslocaties. Ook als u de ZorgDomein Code (ZD) of het keuringsverslag nog niet heeft ontvangen, geen paniek, de keuring kan bij deze organisatie altijd doorgaan! Zonder administratiekosten achteraf.

De gekwalificeerde BIG-geregistreerde artsen keuren de fysieke en mentale gezondheid nauwkeurig. Dit doet men voor 75+’ers, jongeren met medische kwesties, beroepschauffeurs… En iedereen daartussen! En dat voor een  aantrekkelijk keuringstarief.

Het tarief voor autorijbewijs keuring als je lid bent van een ouderenbond € 45 bij bereiken 75+ (zie hiernaast). Klik op deze link voor alle tarieven

 

De kosten van veel voorkomende keuringen (klik om te vergroten of ga naar de site)

De dichtstbijzijnde locatie is  Hotel ‘t Vertrek,  Stationsweg 12 Boxmeer. Klik hier voor alle locaties.

Je kunt online een afspraak maken via deze link of via tel.nr. 085-0180800.