Op 13 december hebben wij onze jaarlijkse kerstviering gehad in Pica Mare.
 
Het was een middag waarbij de zaal met 165 aanwezigen geheel gevuld was. Na een openingswoord van de voorzitter en een kerstboodschap van pastoor Kessels nam de kerstman de regie in handen. Hij kondigde de artiesten aan.  De eerste artiest komediant Tonny Wijnands kreeg de zaal op zijn hand met zijn grappen en grollen. Ook zijn liedjes uit de vroegere jaren werden spontaan meegezongen. Na ruim een half uur veel gelachen te hebben, werd er een kerstgedicht voorgedragen door Carla Kersten.  Aansluitend volgde er een pauze waarin de kerstman heerlijke kersenbonbons uitdeelde. Na de pauze zorgde Tonny Wijnands weer een half uur voor een komisch optreden waarbij veel gelachen en gezongen werd. Aansluiten verzorgde het koor Néj Héjs voor een fantastisch optreden met mooie kerstliederen. Na dit optreden kondigde de kerstman het buffet aan waar iedereen heerlijk van kon genieten. Tijdens dit buffet werden door het koor Néj Héjs nog enkele liederen ten horen gebracht. Nadat iedereen genoten had van het buffet werd de middag afgesloten door de voorzitter, en ging iedereen voldaan naar huis. Lang werd er nog nagepraat over deze fantastische middag.
 

De videoregistratie werd verzorgd door Ad de Graaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *