De Wensbus vervult een wens!
Vandaag voor het eerst een uitstapje gemaakt met de wensbus. Deze busrit, op de laatste zaterdag van de maand,  is bedoeld voor mensen die moeilijk of helemaal niet meer zelfstandig op pad kunnen. Met vijf deelnemers en twee begeleiders hebben we een middag doorgebracht in de Maasduinen.

Na een ritje langs de Maas en het kasteel van Well hebben we genoten van koffie met lekkere Limburgse vlaai bij het informatiecentrum van de Maasduinen bij het Reindersmeer. Daarna reden we langs de mooie heidevelden van de Ceresweg en via de Oude Baan in Bergen en Bleijenbeek in Afferden keerden we terug naar de Goede Herder.

We bezochten plekken waar sommige deelnemers, ondanks hun hoge leeftijd, nog nooit eerder waren geweest. Al met al werd het uitstapje door de deelnemers erg gewaardeerd en we hadden een fantastische chauffeur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bent u iemand die door omstandigheden niet vaak zelfstandig meer buiten komt en U zou graag een keer op zaterdag meewillen? Laat ons dat dan weten. Neem contact op de Senioren Gennep (Annie Vorstenbosch) of digitaal vul het formulier in (zie in de menubalk onder activiteiten). 

(nb. foto’s zijn met toestemming van betrokkenen geplaatst)