Van uw speciale correspondent: Frans Simons

Wat een geweldig feest: Carnavalssoos Senioren Gennep!

Niet alleen een nieuwe naam maar ook nog eens een Prins en Prinses uit eigen gelederen, heel bijzonder.

Op feestelijke wijze werden Prins Ger d’n 2 ͤ  en prinses Ellie  van de Waggelaars samen met hun gevolg ontvangen in een prachtig versierde zaal op onze locatie “De Goede Herder”

Veel carnavalsvierders, die zoals gewoonlijk de weg naar de Goede Herder weer wisten te vinden, ontvingen het gezelschap onder een daverend applaus. Het werd als vanouds weer een gezellige boel.

De band “Kumt Goed” wist de stemming er goed te houden. De voetjes gingen bij menigeen van de vloer en als een sierlijk lint trok de  mooi uitgedoste  polonaise menigmaal door de zaal. Het was  een kleurrijke vertoning, al die prachtig uitgedoste mensen.

Dit jaar gingen Tiny en José, verkleed als serveersters met de eerste prijs “mooiste outfit” aan de haal. De prijs werd door Prins Ger en prinses Ellie aan de trotse winnaars uitgereikt.  

Natuurlijk werd er ook aan de inwendige mens gedacht, dat begon al met nonnevotten bij de koffie. Een heerlijke lunch, gesponsord door supermarkt Jumbo, zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam.

Al met al weer een feest waar we met trots op terug kunnen kijken.

Alle vrijwilligers: bedankt voor jullie geweldige inzet dit weer voor elkaar te krijgen. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *