Op woensdag 30/08 hield senioren Gennep de traditionele BBQ ter afsluiting van de zomerschoolactiviteiten.

Om verzekerd te zijn van een goed plekje, dienden de eerste gasten zich al vroeg aan. Als gevolg van het onbestendige weer, buien en te koud om lekker buiten te kunnen zitten,  werd dit jaar besloten de BBQ binnen te houden. Geen probleem want Senioren Gennep beschikt over een ruime en prachtige locatie. Ruim 120 leden genoten deze middag van een heerlijke BBQ onder begeleiding van een orkestje dat de stemming er goed in wist te brengen.  
In elke hoek was het gezellig, er werd zoals gewoonlijk veel gepraat en de bordjes werden door menigeen na de eerste keer nog eens vol geschept. Alle lof voor de vele vrijwilligers die hun uiterste best deden om het iedereen naar de zin te maken. 
Chapeau!  Al met al zo gezellig dat er meteen al werd gesproken over de BBQ 2024. Een goed teken dat aangeeft dat we het goed doen en zo verder moeten gaan. (F. Simons)

Hieronder een foto verslag van Ab de Graaf (nb. klik op de foto voor een vergroting)