Heijen, 6 oktober 2024

Beste KBO-leden/leden senioren Gennep en senioren uit oostelijk Noord-Brabant,

Ons orkest bestaat dit jaar precies 35 jaar. Eind jaren tachtig waren er diverse seniorenorkesten in de regio, maar nog niet in de omgeving van Gennep. Op initiatief van de toenmalige KBO-vereniging, afdeling Gennep (nu Senioren Gennep), is toen het Seniorenorkest Noord-Limburg opgericht. In het voorjaar van 1989 startten de repetities en niet veel later optredens, vooral bij KBO-verenigingen en verzorgingstehuizen.

Ter gelegenheid van het jubileum is er op maandagmiddag 2 december 2024 een concert in zaal d’n Toomp in Heijen. Daarvoor willen wij u graag uitnodigen!

In de afgelopen 35 jaar zijn wij vaak bij velen van u te gast geweest. Nu willen wij graag wat terugdoen en u uitnodigen aanwezig te zijn bij dit concert. Wij zullen u op die middag tracteren op een ruime keuze uit ons repertoire. De entree bedraagt die middag €5. Behalve de muziek is daarbij bij binnenkomst koffie of thee met gebak inbegrepen. Wij hopen veel KBO-leden uit de regio te mogen begroeten.

De inloop is vanaf 13.30 uur, het jubileumconcert duurt van 14.00 tot 16.30 uur met halverwege een pauze. Adres: Gemeenschapshuis d’n Toomp, Lijsterbesstraat 10 in Heijen.

Voor de organisatie van de feestmiddag zouden wij graag vóór 16 november van u vernemen of u en zo ja, met hoeveel personen u naar Heijen komt. U kunt hiervoor een berichtje sturen naar kerkhoffhr@home.nl

Wij hopen er samen met u een hele mooie en gezellige middag van te maken en kijken nu al uit naar uw komst.

Seniorenorkest Noord-Limburg