Bezoek aan het DAFmuseum.
Op vrijdag 24 januari willen we met eigen vervoer een bezoek brengen aan het Dafmuseum in Eindhoven. 

In een schitterend museum krijgen we een rondleiding over van Doorne’s Automobielen Fabriek. Het bedrijf werd in 1928 door de gebroeders van Doorne opgericht en bestaat dus als 95 jaar!
In 1958 verscheen de eerste personenenauto. Tot 1981 toen de de personenwagentak overnam. De vrachtwagenfabriek werd in 1996 door het Amerikaanse Paccar overgenomen. Niettemin heeft DAF een groot aantal unieke patenten op haar naam staan. De vrijwilligers van het Dafmuseum (gepensioneerde Daf-medewerkers) vertellen het die vrijdagmiddag graag!

we vertrekken om 12.45u vanaf de Goede Herder. Om 14.00u staat de gids aan de Tongelresestraat 27  5613 DA Eindhoven. In 2uur tijd krijgtu veel te horen over de historie. Met een pauze keren we rond 16.15 weer huiswaarts. 

Senioren Gennep betaalt de gidsen, u betaalt zelf de entree (€ 12,50 p.p., en….gratis als u de museumkaart heeft) Of het doorgaat hangt af of we voldoende rijders hebben. In eerste instantie mikken we op 15 personen.  Als er veel belangstelling is, dat is de volgende groepsgrootte 30 (maar dat vereist minstens zo’n 10 autorijders die andere willen en kunnen  meenemen!)

We beslissen definitief midden december.
(de voorgestelde meerijdvergoeding bedraagt 6 euro)

aanmelding per strookje of klik hier. (Termijn sluit op 11/12)