The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry   di 09/01/2024

Harold Fry (Jim Broadbent) leidt met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen om Queenie hoop en steun te geven.  Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel.


The Unlikely Pilgrimage is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

De film begint om 14.45 uur en op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief van €8.50. Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij. NB. graag met pinpas betalen!