Op plezierige manier werken aan je gezondheid en  lekker fit blijven. Dat kan bij Gennep Vitaal!

Klik op deze regel voor een overzicht van alle activiteiten van Gennep Vitaal,

Vanaf 4 september starten de sportlessen weer. Je kunt dan terecht voor de lessen Sport & Spel, Sportief Wandelen, Pilates, Bootcamp/beweegtuin,  Zwemmen, Stoelyoga en Nordic Walking.

Deze activiteiten worden verzorgd door gediplomeerde sportdocenten van Gennep Vitaal op verschillende locaties. Het volledige sportprogramma is te vinden op de website.

Er wordt volop aandacht besteed aan de conditie en het versterken van de spieren. Ook spelvormen ontbreken niet. Na afloop is er meestal wel een mogelijkheid om samen gezellig nog wat te drinken.

Stoelyoga:

Op dinsdag 6 september van 10.15 – 11.15 uur starten we een groep Stoelyoga. Stoelyoga bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dit is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. De lessen worden verzorgd door Annette Leijten en vinden plaats in Zaal Pica Mare.  Aanmelden voor 2 gratis proeflessen kan per mail naar olga@gennepdoetmee.nl

Nordic Walking

Op zaterdag 26 augustus van 09.00 – 10.15 uur starten we een techniekcursus Nordic Walking. Deze cursus bestaat uit 7 lessen en is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met Nordic Walking of zijn/haar techniek wil opfrissen. Nordic Walking is wandelen met aangepaste skistokken, die poles worden genoemd. Het is ontstaan in Finland. Deze cursus kost 85 euro p.p. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Na afloop ontvangt iedereen een bewijs van deelname. Bij voldoende belangstelling wordt de groep gecontinueerd. De lessen worden gegeven door Mariëtte Corstjens. Startplaats: De Heijkuul van Vitesse ‘08. Aanmelden kan per mail naar olga@gennepdoetmee.nl

Nordic walking