16/8 Lunch en huifkartocht

Ruim 40 leden namen op 16/08 deel aan een activiteit in het kader van onze zomerschool: lunch + huifkartocht in de omgeving.

Om 12.00u stond in de Goede Herder een zeer smakelijke lunch klaar. compleet met soep, brood en worstjes! Annie zorgde met haar team samen met een aantal bestuursleden voor de bediening. Om 13.45 reed de huifkar van Math Loonen voor. Comfortabel gezeten op zo’n 1,5m boven het straatniveau reed men vervolgens door vanaf de Goede Herder door Gennep naar de Looi.

Via de Siebengewaldseweg, langs Arvato (= distributiecentrum aan de A77) ging het richting Siebengewald. Daar stak men de grens over over vervolgens aan de Duitse kant weer terug richt de Looi te rijden. Het weer was ideaal: niet te heet en zeker niet te fris(!). Rond 15.30u was men weer terug op het Europaplein waar in de Goede Herder nog een heerlijk kopje koffie wachtte. Een top dag!