Muziekmiddag Goede Herder 12 november

Voor de tweede keer dit jaar organiseerden we een muziekmiddag in de Goede Herder. Gezien de positieve reacties op hun optreden van 30/4, nodigden we opnieuw de ruim 20 leden van het seniorenorkest Noord-Limburg uit Heijen uit. Overigens komen niet alle leden uit Heijen! Deze enthousiaste groep musici speelt vooral Böhmische muziek, en dat betekent vooral polka’s en walsen. Böhmen ligt in het Z.W. van de Republiek Tsjechië, tegen Duitsland en Oostenrijk aan, en dat is goed te horen in de stijl die ze spelen. Ongeveer 40 leden genoten onder het genot van een drankje en een knabbeltje van de sfeervolle muziek. Op de dansvloer werd menig keer gezwierd en gezwaaid! De stemming onder de deelnemers zat er dan ook goed in. Na een toegift van het orkest en daarop een welgemeend applaus van het publiek keerden de deelnemers rond 16.30 uur tevreden huiswaarts. Men kijkt alweer uit naar een vervolgoptreden rond april!