Op 8 november werd de nieuwe website van Senioren Gennep gekoppeld aan ons nieuwe domein. Behalve een kleine technische pauze merkte u daar weinig van.

Voortaan staat  boven de website https://www.seniorengennep,nl en niet meer kbogennep.nl of sg.kbogennep.nl. Het komende jaar zal iedereen die nog kbogennep.nl  intikt automatisch worden doorverwezen naar www.seniorengennep.nl. Pas zonodig uw (favoriete) koppeling aan.  Eind 2024 verdwijnt de naam kbogennep.nl U heeft een jaar de tijd om uw koppeling aan te passen. (Door technische redenen wordt het “subdomein” sg.kbogennep.nl (de plek waar de afgelopen 4 maanden onze nieuwe website stond) helaas niet doorgestuurd. U dient of seniorengennep.nl of kbogennep.nl te gebruiken!

Let op dat ook de e-mailadressen mee veranderen! Alle ….@kbogennep.nl emailadressen worden dan…..@seniorengennnep.nl  Op de de website worden deze adressen in de loop van deze week al omgezet. Mocht u thuis in uw e-mailadressen nog…kbogennep.nl adressen hebben staan, hernoem ze dan naar ….@seniorengennep.nl