Bij iedereen is Nordic Walking bekend als dé rage van enkele jaren geleden. In elk tijdschrift werd deze tak van sport geroemd om de positieve effecten. Het is zo simpel, en zoveel effectiever dan gewoon wandelen of zelfs joggen.

Velen hebben in het verleden een techniekcursus gevolgd en zelfs al een poos genordict.  Durft u de uitdaging aan om een herhalingsles te volgen? 

Wilt u een stok achter de deur om deze gezonde sport wekelijks te beoefenen, dan kan men aansluiten bij deze gezellige groep Nordiccers en elke zaterdagmorgen samen lopen in de natuur rondom Gennep. Steeds startend met een prettige warming up en eindigend met een herstellende cooling down,. En altijd afsluitend met een kopje koffie of thee.

Gennep Vitaal biedt ook weer nieuwe Nordic Walking technieklessen aan. Is zo’n speciale techniek-cursus nou echt nodig?  De vaste overtuiging en ervaring zegt hierop volmondig: JA.

 

Gewoon gaan lopen met stokken is simpel. Maar voor Nordic Walken met de juiste techniek, het goede ritme en het juiste effect, is wel degelijk les nodig.

U oefent de correcte manier met een gecertificeerde instructeur. U leert de techniek in fases, waardoor de belangrijkste basishouding telkens wordt herhaald. Individueel advies omtrent de juiste pole en beste afstemming van de handgreep. Duidelijkheid op alle vragen.