(04/08)

Fitcheck

In de gemeente Gennep is veel aandacht voor positieve gezondheid. Dat betekent dat we niet langer meer uitgaan van iemand zijn onmogelijkheden maar juist kijken naar wat iemand wel kan. Sport en bewegen spelen hierin een belangrijke rol. Zou u wel eens iets (meer) aan beweging willen doen, maar weet u niet zo goed wat of hoe? Bent u benieuwd naar hoe fit u bent? Kom dan naar de Fitcheck op donderdag 26 september. Deze vindt plaats tussen 14.30 en 20.00 uur. Plaats: Zaal Pica Mare, Picardie 36, Gennep.

Fitcheck

De Fitcheck duurt ongeveer 45 minuten. De test is bedoeld voor iedereen in de leeftijdscategorie vanaf 50 jaar en ouder, die op zoek is naar beweegactiviteiten, welke aansluiten bij zijn of haar mogelijkheden en interesses. Mensen die reeds actief bewegen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De test bestaat onder andere uit het meten van de bloeddruk en BMI. Daarnaast testen we de balans, lenigheid, conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Ook is er een diëtist aanwezig om in gesprek te gaan over uw voedingspatroon. U krijgt na afloop een rapport met de resultaten.

Op basis van de resultaten bespreken onze sport- en beweegadviseurs samen met u welke sport- of beweegactiviteit het beste bij u past. Zo kunnen we u helpen om in Gennep of uw directe omgeving een activiteit te vinden die aansluit bij uw interesses en mogelijkheden.

Doe mee aan de Fitcheck!

De Fitcheck vindt plaats op donderdag 26 september tussen 14.30 en 20.00 uur in Zaal Pica Mare, Picardie 36 in Gennep. Deelname is geheel gratis. Meld u aan vóór 15 september via martijn@negen.nl of 06-41538329.