Dinsdag 25 juni: kort verlag van de jaarreis en de foto's.

Keurig om 08.30 uur draaide de bus vanaf het Europaplein de Brugstraat in voor de toeristische rit naar Otterlo. Via de A50 ging de route via Schaarsbergen over de Veluwe naar Harskamp, om vervolgens even voor tien uur in Otterlo aan te komen. In restaurant De Waldhoorn stond koffie met heerlijk appelgebak klaar.

Om 10.45 uur vertrokken we voor het vervolg van de toeristische rit naar Amersfoort, waar we om precies om 11.30 uur aankwamen. Na een wandeling van  tien minuten arriveerden we bij de rondvaartboot. Even wachten en daarna een uur lang vanaf het water genieten van de vele fraaie panden die Amersfoort rijk is. De gids vertelde vele interessante bijzonderheden.

Om 13.00 uur waren we terug en splitste de groep zich op. Dertig mensen namen deel aan de stadsrondrit met een soort treintje, tien mensen kozen voor de stadswandeling, en de rest ging hun eigen weg. Het weer was meer dan goed: zonnig en 28 graden. Geen wonder dat velen hun weg naar een van de vele terrassen vonden. Amersfoort is een mooie stad met een compacte kern die goed beloopbaar is.

Om 16.30 uur stond de bus weer klaar voor de rit naar Valburg. Daar genoten we van een prima verzorgd driegangendiner. Om 19.45 uur vertrokken we richting Gennep, waar iedereen rond 20.45 uur uitstapte met een tevreden gevoel. Het was een topdag geweest.