Hoe zit dat nu ook alweer?
De afgelopen jaren is er weer behoorlijk wat veranderd in de verkeersregelgeving. Soms kom je als automobilist situaties tegen waarin je denkt: “Wat betekent dat nu weer?” of je denkt: “Hoe zat dat ook al weer precies?”. Voor iedereen die dat wel eens denkt hebben we een “opfriscursus verkeersregels” in de planning opgenomen.

De cursus

Op vrijdag 31 mei en vrijdag 7 juni geeft rijschoolhouder Wim Unmenthum van 14.00-16.00u in de grote zaal van de Goede Herder u gelegenheid om uw kennis van de wegen- en verkeerswetgeving bij te spijkeren.

De oproep: “Wie heeft er belangstelling voor zo’n cursus?” leverde veel reacties op. Het is zelfs mogelijk dat we uiteindelijk 2 cursussen organiseren (een ochtendgroep van 11.00-13.00u en een middaggroep van 14.00u-16.00u.  Aanmelden kan via het strookje of via deze website.

NB heeft u eerder uw belangstelling kenbaar gemaakt, meld u dan opnieuw maar nu definitief aan want de hebben nu de data erbij staan! Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan

2 gedachte over “31/5-7/6: Opfriscursus Verkeersregels”
 1. Goede dag
  Wij willen graag meedoen aan de opfriscursus verkeersregels .
  Maar zien dat de inschrijving gesloten is .
  mocht er toch nog plaats vrijkomen ,horen wij dat graag van U.
  voorkeur voor de middag .
  met vr groet Gerda en Arnold Wieland
  heijenseweg 46
  Gennep tel 512018 of 0654713560

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *