Terugblik op de modeshow van senioren Gennep

Ellie en Mariet van de activiteitencommissie van S.G. opperden eind vorig jaar het idee om weer eens een modeshow te organiseren voor onze leden. Met een map vol ideeën gingen ze naar Angela Basten van modewinkel ZiZo aan de Zandstraat. Zij haalde Cindy Valks erbij, die net een nieuwe schoenenzaak genaamd “Pour Femme” op de Zandstraat had geopend. Binnen enkele weken lag er een compleet draaiboek klaar en kon worden begonnen met het zoeken naar modellen, een presentatrice, een catwalk, het ontwerpen en drukken van posters en kaartjes, en het maken van afspraken voor het passen, de catering en andere zaken. Inmiddels hadden zo’n 90 voornamelijk dames uit Gennep een kaartje bemachtigd. Het was gezellig druk op dinsdagavond in de Goede Herder. Om 19.30 uur liepen de eerste dames over de catwalk. De modellen Ellie, Mariet, Elsemiek, Lenie, Ria, Marie-José en José toonden de voorjaarscollectie die Angela voor hen had uitgekozen.

 De dames liepen als volleerde modellen op de catwalk en leken geen last te hebben van enige podiumangst! Dit kwam mede door Janny van Unen, die als presentatrice het optreden professioneel begeleidde. Met feitelijke informatie en de nodige humor werd het al snel een bijzonder gezellige bijeenkomst waarvan de aanwezige leden zichtbaar genoten. Bij binnenkomst kreeg elke bezoeker een lot. Tijdens de pauze werden twee gelukkige bezoekers verrast met een kortingsbon. Rond 21.15 uur eindigde de modeshow in de wetenschap dat dit evenement zeker voor herhaling vatbaar is!  (Foto’s: Mientje Jansen-Veekens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *