21/02 Hulp bij het invullen

Vanaf 01 maart kan de belastingaangifte 2023 weer worden gedaan. Senioren Gennep heeft een eigen team om voor haar leden de belasting in te laten vullen. Hier zijn voor leden van Senioren Gennep geen kosten aan verbonden. Jo Martens is de contactpersoon voor dit team. U kunt hem bereiken op 512720 of via mail martenjm@xs4all.nl.  

Dit is ook het ideale moment kritisch te kijken naar overheidsregelingen en gemeentelijke regelingen, zoals aan zorg- en huurtoeslag, de goedkope gemeentelijke zorgverzekering en andere regelingen. Denk hierbij ook aan de gemeentelijke witgoedregeling, gratis vervanging koelkast, vriezen of wasmachine en aan de overheidsregeling ? Noodfonds energie?. 

De belastinginvuller kan u er op wijzen voor welke vergoedingen u eventueel in aanmerking komt en u gericht doorverwijzen.